Kotimaista yhdessäoloa yrityksille Tuusulanjärven rannalla

Kaipaatko ideoita virkistyspäivään tai rauhallisen, kodinomaisen ympäristön johtoryhmän kokoukselle? Pescatror Villas tarjoavat ainutlaatuiset puitteet työyhteisön viihtyvyydelle, kokoontumiseen ja majoittumiseen. Tarjoamme virkistyspäiväpaketteja täydellä palvelulla tai vain tasokkaat tilat käyttöönne Tuusulanjärven ihastuttavissa maisemissa 30min ajomatkan päässä Helsingistä. Tehdään teidän päivästä juuri teidän tiimin näköinen. Lämpimästi tervetuloa!

Ympäristöllä on mieletön vaikutus ihmisiin ja tunnelmaan. Me haluamme luoda kodinomaisen ja rennon ympäristön kokoontumisen ja virkistyspäivän viettoon. Hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksenne talouden moottori. Pescator Villas takaa henkilöstön viihtyvyyden ja ainutlaatuisen virkistyspäivän, joka jää ihmisten mieliin. Tilat soveltuvat mainiosti huoneistosta riippuen muutamasta hengestä aina runsaan 20 hengen kokoontumiselle. Voitte tuoda mukananne omat ruoat ja juomat tai järjestämme teille ruokailun toiveidenne mukaisesti.

Loisto sijainti

Vietä virkistyspäivä lähellä luontoa Tuusulan kulttuurimaisemissa 30 min ajomatkan päästä Helsingistä. Helsinki-Vantaan lentokentältä matkaa on vain 15 minuuttia. Pescator Villas-huoneistot sijaitsevat rauhallisella luonnonläheisellä alueella Tuusulanjärven rannalla. Huoneistojen välittömästä läheisyydestä pääset polkupyörällä kätevästi järven ympäri kulkevalle pyörätielle kulttuurimaisemiin. Hyrylän keskustan palvelut ja bussiasema HSL-yhteyksillä ovat 1,5 km päässä. Keravalle on matkaa 7km ja Järvenpäähän 10km.

[nd_options_magic_popup nd_options_layout=”layout-2″ nd_options_type=”nd_options_mpopup_iframe” nd_options_image=”304″ nd_options_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DKsSkBqClnx4|||” nd_options_image_width=”60px”]

Pescator Villas

Huoneistot ovat hyvin varusteltuja, nykyaikaisia asuntoja. Jokaisesta huoneistosta on upeat näkymät järvelle niin olohuoneesta, terasseilta kuin makuuhuoneen parvekkeeltakin. Vehreällä piha-alueella voi viettää aikaa esim. pihapelien merkeissä ja rannalta pääsee järvelle veneilemään tai vaikkapa kalastelemaan. Talviaikaan järvellä voi esim. luistella tai tehdä matkaa potkukelkalla.

UUSI PALVELU

sisällöntuottajille ja kouluttajille

Tuotatko markkinointisisältöjä tai pidätkö ytimekkäitä koulutuspäiviä? Kaipaatkö tasokasta miljöötä some-työsi tekemiseen? Me Pescator Villoilla olemme kuulleet yrittäjien ja kouluttajien toiveita. Vuokraa tasokas Villa lyhytaikaiseen käyttöön kertaluonteisesti tai säännöllisesti ja nosta bisneksesi brändiä tasokkaan ympäristön avulla. Kustannustehokasta ja helppoa!

LUE LISÄÄ
[nd_options_magic_popup nd_options_layout=”layout-2″ nd_options_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DKsSkBqClnx4|||” nd_options_image_width=”60px”]
PESCATOR VILLAS TUUSULANJÄRVEN MAISEMISSA

Kaipaatteko ideoita

virkistyspäivään?

Olemme koonneet Tuusulanjärven parhaat virkistyspäivän ideat palveluihimme. Miltä kuulostaisi tiimipäivä kirkkovenekilpailussa tai tykypäivä kickbike retkellä? Teille, jotka haluatte virkistäytyä rennommin suosittelemme lämpimästi mielenkiintoista juomanlaskijan tastingiltaa tai vaikka elävää musiikkia. Virkistyspäivän kruunaa oma kokki, joka loihtii maistuvat ruoat teidän tiimille.

Tyylikäs, mutta kodikas ympäristö tekee vaikutuksen osallistujiin, rento tiimipäivä tai tehokkaampi yritystilaisuus tai kokous. Meillä voit ottaa rennosti ja keskittyä olennaiseen ja yhdessä viihtymiseen omalla tyylilläsi.

KATSO LISÄPALVELUT

Meistä

Pescator Villas-honeistojen tarina alkoi vuoden 2016 lopussa nimellä Huippuhuoneistot. Herätimme kauniit huoneistot talviunestaan ja sisustimme ne viimeisen päälle palvelemaan yritysasiakkaita erilaisiin yritystilaisuuksiin. Yrityskulttuurit ja työhyvinvointi kiehtovat meitä. Haluamme tarjota ihastuttavat huoneistomme liike-elämän tilaisuuksien ja virkistyspäivien viettoon. Täällä Pescator Villoilla on varmasti jokaisen hyvä olla. Haluamme, että vierailijoilla on kodinomainen ja rento tunnelma. Saamamme mahtavan palautteen perusteella olemme onnistuneet täyttämään erilaisten yritysasiakkaiden tarpeet loistavasti. Asiakkaiden palaute saa meidät luottavaisin mielin jatkamaan matkaa kohti vieläkin parempaa asiakaskokemusta. Lämpimästi tervetuloa kokemaan se fiilis, jonka vuoksi meille palataan uudestaan.

Krista Lahti

Hei, Olen Krista Lahti ja vastaan Pescator Villa-huoneistojen toiminnasta. Minulle on kunniatehtävä saada yrityksenne väki viihtymään Pescator Villoilla. Rakastan matkustamista ja arvostan korkeatasoisia ja yksilöllisiä majoituspaikkoja. Teen parhaani sen eteen, että teidän yritystilaisuus, kokous tai virkistyspäivä sujuu parhaalla mahdollisella tavalla.

OTA YHTEYTTÄ
Soita!