TUUSULANJÄRVEN RANNALLA LUKSUS MAJOITUSTA

Pescator Villas huoneistot

Pescator Villas-huoneistot ovat ainutlaatuinen vaihtoehto majoittumiseen ja kokoontumiseen. Villoissamme viihdyt ja vietät aikaa oman ryhmäsi ehdoilla.

Yritysasiakkailla on käytössään tyylikäs ja rauhallinen kokousympäristö kauniin järvimaiseman äärellä. Tilat soveltuvat huoneistosta riippuen muutamasta hengestä runsaan 20 hengen kokoontumiseen. Omassa rauhassa vietetyn virallisen osuuden jälkeen voi siirtyä liikkumaan järvelle/maastoon, kisailemaan kokkisodassa tai vaikkapa perehtymään viinin/ viskin saloihin. Tähän vielä sauna ja poreamme päälle ja onnistunut päivä on pulkassa.

Asiakas tuo tiloihin omat alkoholijuomansa. Catering palveluissa tarjoamme mielellämme monipuolisen kattauksen erilaisiin tarpeisiin.

Tervetuloa viihtymään meille!

Pescator Villas apartments

Villa Karppi

25 HENKILÖÄ

280 m²

Villa Karppi on edustustasoinen ja tilava huoneisto järvinäkymällä. Huoneistossa on isot yhteiset oleskelutilat, tilavat makuuhuoneet ja hyvin varusteltu keittiö. Kellarikerroksesta löytyvät upeat oleskelu- ja saunatilat.

KATSO LISÄÄ
Wifi Televisio Poreallas Astiat Silitys- ja siivous Pesukone Kodinkoneet Grilli Ilmastointi Sauna Polkupyörä Pysäköinti KATSO LISÄÄ

Pescator Villas apartments

Villa Lohi

12 HENKILÖÄ

280 m²

Valoa tulviva, kodikas Villa Lohi soveltuu majoittumiseen 13 hengelle. Ruokailu- ja olohuoneessa on hyvin tilaa yhteiseen ruokailuun ja oleskeluun. Olohuoneesta on hulppea näkymä Tuusulanjärvelle. Kellarikerroksesta löytyvät upeat sauna- ja oleskelutilat.

KATSO LISÄÄ
Wifi Televisio Astiat Kodinkoneet Silitys- ja siivous Pesukone Poreallas Grilli Ilmastointi Sauna Polkupyörä Pysäköinti KATSO LISÄÄ

Pescator Villas apartments

Villa Kuha

12 HENKILÖÄ

280 m²

Villa Kuhasta on esteetön ja pysäyttävä näkymä Tuuuslanjärvelle. Tyylikäs ja moderni Villa Kuha soveltuu niin rentoon oleiluun kuin pienimuotoiseen kokoontumiseen ja se majoittaa 13 henkilöä. Alimmassa kerroksessa on hulppeat sauna-, peseytymis- ja oleskelutilat.

KATSO LISÄÄ
Wifi Televisio Kodinkoneet Astiat Pesukone Silitys- ja siivous Poreallas Grilli Ilmastointi Sauna Polkupyörä Pysäköinti KATSO LISÄÄ

Tule viihtymään ja nauttimaan

LÄHETÄ VIESTI

niin me olemme yhteydessä sinuun

Soita!